Rólam

Kadlec Kitti, okleveles dietetikus

Célom Herbalife tanácsadóként

Vízióm, hogy a családok életét segítsem az egészséges táplálkozás és életmód megtanításával hosszú távon. Célom továbbá, hogy még több nőt segítsek magabiztosabbá tenni és szeretni önmagát!

Az egészség, életmódváltás, rendszeres aktivitás elérése és személyes fejlődésünkhöz vezető út nem mindig egyszerű. Ezért döntöttem úgy, hogy személyes tapasztalataimmal inspirálok és segítek másoknak, hogy a legteljesebb életet élhessék. Tegyük meg együtt ezt az utat!

   

Történetem

Volt idő, amikor még súlyos ekcémával, 7-fajta ételintoleranciával, folyamatos puffadással, délután rámtörő hatalmas szénhidrátéhséggel, reflux-szal, emésztési problémákkal és jojó-effektussal küzdöttem. Mindössze 5 pluszkiló volt rajtam ami ugrált – télire fel, nyárra le, de megtartani nem tudtam. Napi ötször étkeztem, 3 liter folyadékot (víz, tea) ittam, úsztam, futottam. Miután elkezdtem változtatni a táplálkozásomon, lecseréltem a reggelim a Herbalife Reggelire. Az első hónapban le is ment az 5 kg plusz, csak testzsírból. Az edzéseimben semmit nem változtattam. Az emésztésem 1 hét alatt helyreállt, a folyamatos puffadásom megszűnt.

Ezeknek több mint 10 éve, és könnyedén tartom a testsúlyom és alakom, a korábbi problémáknak pedig már nyoma sincs. Mindezt a nagy szkepticizmusom legyőzése után a Herbalife Egészséges Reggeli Programmal értem el, ami életem, mindennapjaim része azóta is.

Több száz ember életében segítettem már eredményesen változtatni egyénileg és csapatommal is, ami minden felmerülő nehézséget megért az utam során.

2010

2010

2020

2020

8 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni élsportolókkal is (amerikai futball, labdarúgás, evezés, kajak, kosárlabda), ami külön kihívás és élvezet számomra minden egyes nap. Kitartó és komoly munka, ami minden esetben gyümölcsözik és egyszerűen imádom ezt a részt, az ő részüket!

Várlak szeretettel akár egy személyes táplálkozási felmérésre, hogy a számodra megfelelő táplálkozási javaslatokat megtaláljuk és megismerd a több mint 94 országban jelen lévő, világelső táplálkozási termékkel rendelkező cég egészséges táplálkozási programját!

Izgatottan várom a Te eredményeidet!

Táplálkozási szakemberként bővítenéd ismereteidet? Vagy te is szeretnél az emberek táplálkozásában e programmal segíteni, csapatban dolgozni, tanulni?

Keress bizalommal !