CR7 Drive

20180706_034854340_iOS

 B1-, B12-vitaminokat, nátrium- és magnéziumsót tartalmaz és 97 kcal adagonként.

További termékinfok a Herbalife Nutrition online termékkatalógusban »

CR7 Drive hipotóniás ital

Tudj meg többet a megfelelő hidratálásról!

A hidratálás és feltöltés edzés előtt kezdődik, nem pedig az edzés végén. Kiszáradást, azaz dehidratáltságot jelent már 2%-os testtömegvesztés is a folyadékvesztés miatt. Edzésmunka során izzadunk, ásványi anyagokat, ionokat veszít a test, főleg meleg környezetben, aminek visszapótlására a víz önmagában nem elegendő. Ezért támogatjuk a szervezetet, és felkészítjük már edzésmunka előtt a megfelelő ásványi anyagok bejuttatásával.

A CR7 Drive hipotóniás ital könnyed acai bogyós ízzel Cristiano Ronaldo aranylabdás futballista és a Herbalife Nutrition cég közös munkájának eredménye. Ez a szénhidrát-elektrolit ital edzés előtt és közben hidratálásban segít, javítva az állóképességet.

Négy évvel ezelőtt próbáltuk ki először a CR7 Drive-ot. Bár elsőre kicsit meglepett minket az íze, annyira megszerettük, hogy azóta is csak ezt isszuk az edzéseken. Válogatott sportolóként napi 2 edzés mellett nagyon fontos számunkra a tisztaság és a minőség. Nem engedhetjük meg magunknak a felesleges színezékeket és adalékanyagokat. Azt szeretjük még a termékben, hogy nem túlzottan édes, mint általában a hasonló italok, így a forró nyári napokon is frissítő. Szívből ajánljuk minden sportolni vágyónak!

Polivka Dóra és Krémer Eszter magyar válogatott evezősök

Két éve használom rendszeresen a CR7 Drive-ot. Eleinte csak intenzív edzésekhez, később már meleg nyári napokon, íjászversenyeken és edzéseken is.

Nagyon sok vizet iszom nap mint nap, versenyeken pedig még többet fogyasztok, mert egész nap a tűző napon állunk és lövünk. A sok ivás viszont a verseny közben nem túl előnyös, hiszen nem sok szünet van. Ebben nyújt nekem nagyon nagy segítséget a CR7. A korábbi 4-8 liter víz helyett 2-3 litert iszom meg a drive mellett, és érzem, hogy a bevitt mennyiség hasznosul is.

Tóth Mónika
Tóth Mónika versenyíjász