Kisétkezések

Kisétkezések

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapjai közé nemcsak az étkezések minőségi összetétele tartozik, hanem azok rendszeressége is. A kisétkezések beiktatásával elősegíthetjük a stabil energiaszint fenntartását, a megfelelő mentális és fizikai teljesítményt, szabályozzuk az étvágyunkat, egyenletesen tarthatjuk a vércukorszintet, illetve megelőzhetjük a falási rohamokat, a túlevéseket is.    Egészséges kisétkezés opciók  

Protein chips-Borsófehérje Snack

Változtasd meg a nassolásról alkotott elképzeléseidet, és élvezd a tejfölös és hagymás és bbq ízesítésű Fehérje chipsek ízét bármikor!

A Protein Chips 50%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a sült burgonyachips, mivel mi soha nem sütjük meg. Hővel pattogtatjuk őket, hogy sós finomságot adjunk neked, kielégítő ropogással. Minden csomag tejfölös-hagymás ízesítésű Fehérje Chips 12 g fehérjét, a BBQ ízű pedig 11 g fehérjét tartalmaz, vegetáriánusok számára is alkalmas és gluténmentes.

10 csomag protein chips 10.660 Ft

Fehérjeszeletek  

A fehérjeszelet egy egész kisétkezést vált ki, szeletenként 10 gramm fehérjét tartalmaz, nem tartalmaz mesterséges aromákat, színezékeket, és vegetáriánusok számára is alkalmas! Citromos, csokis-mogyorós, vaníiliás-mandulás ízben kapható.  

 14 fehérjeszelet 8400 Ft

Expressz szeletek  

Táplálkozás szempontból teljes értékű, egy egész főétkezést kiváltó magas fehérje (15 gramm) és rosttartalmú, valamint 25 különböző vitamin és ásványi anyagot tartalmazó müzli szelet.  Két különböző ízből választhatunk, ami nem más, mint az étcsokoládé és a fehér csokoládé-málna ízvilág.    

 7 expressz szelet 9640 Ft