Karrier

Csatlakozz a csapathoz!

Mindig a „Soha ne álmodj a sikerről, dolgozz meg érte!” mottóval éltem

Úgy gondolom, hogy minden lehetséges, ha eléggé akarod. Amikor megtaláltam a Herbalife Nutritiont, tudtam, hogy el kell kezdenem. Szkeptikus voltam mindig, de tudtam azt, ha magamon tudok segíteni, még több nő és család életében tudok változást hozni tapasztalatommal, mind egészségében, mind anyagi helyzetében. Vízióm ez a nagy család lehetővé is tette. A saját főnökömmé válás volt az egyik legjobb dolog, ahogy Herbalife táplálkozási programokat elkezdtem forgalmazni! Lentebb megosztom az 5 legfontosabb tippet, hogy miként vagyok a saját főnököm nőként!

healthy-food

5 tipp a saját főnököddé válásához

1

Írd le kisebb és nagyobb céljaid is!

Vásárolj egy számodra inspiráló jegyzettömböt, és írd le a kisebb és nagyobb céljaid is. Győződj meg róla, hogy mindezek reálisak. Ha inkább vizuális típus vagy, készíts egy álomtáblát. A kivágott fotók, képek rendkívüli erővel bírnak és segítenek a koncentrációban.

2

Kezdd kicsiben!

Próbáld meg ne túlterhelni magad információkkal vagy ötletekkel. Haladj bébilépésekben nyugodtan. Gondolj valamire, amit minden nap megtehetsz, hogy már csak annyival közelebb kerülj a célodhoz!

3

Lépj ki a komfortzónádból!

Igen, ez nagyon ijesztő lehet. A kényelmes biztonságos, de mi nem biztonságot akarunk. Ha fel akarsz állni, ahhoz kockáztatnod kell. Ha ezt túl nehéznek találod, folytasd az 1. és 2. lépéssel, értékeld újra céljaid, mi okoz Neked nehézséget? Bármikor menj vissza az alapokhoz, ha szükséges!

4

Soha ne add fel!

Sokan fognak hátráltatni, az élet nem mindig habostorta meggyel és csokival. Az élet olykor nehéz lehet, de Te keményebb vagy! Amikor a dolgok nem haladnak, lépj nagyobbat és tegyél valamit. Képes vagy arra, hogy a gyengeségeid erősséggé alakítsd, hacsak nem adod fel!

5

A legfontosabb: maradj pozitív!

Nincs negatív zóna! Távolíts el bármit vagy bárkit az életedből, aki lehúz téged. Töröld azokat a játékokat, appokat,  amelyek szükségtelenek és a napod 2-3 óráját elveszik. Szakítsd ki magad a közösségi médiából. Csak te tudod befolyásolni, hogyan érzed magad. A negatívumra azonban nincs szükség, mert mindig le fog húzni. Szabadulj meg tőle és haladj tovább... mert elvégre a magad főnöke vagy!

CSATLAKOZNÁL?

Ha szeretnél csatlakozni hozzám a Herbalife utamon és akár az egyik csodálatos munkatársammá válni a csapatomban, töltsd ki ezt a rövid jelentkezési űrlapot, és azonnal kapcsolatba lépünk.

Mit kell tudni, ha a nemzetközi Herbalife csapatomhoz csatlakozol?

Szeretek szorosan együttműködni a tagjaimmal, hogy segítsek nekik a szervezeti és stratégiai felépítésben, illetve extra jövedelem szerzésében a jelenlegi munkájuk és kötelezettségeik mellett. Vannak olyan tagjaim, akik részmunkaidőben dolgoznak a Herbalife Nutrition lehetőségével, és olyan tagok is, akik teljes munkaidős jövedelmükként tekintenek a Herbalife-ra, tehát a lehetőség bárki számára elérhető.

Szeretettel várlak a csapatomba és alig várom, hogy hozzásegítselek az induláshoz!

KÉRDÉSED MERÜLT FEL?

Annak érdekében, hogy eldönthesd, vajon ez a helyes út a számodra, itt válaszolok Neked pár gyakran feltett kérdésre.