Sikertörténetek

Harmadik éve dolgozom Kittivel. Mivel napi 2 edzésem és heti 2 meccsem van, nagyon fontos számomra a regeneráció és a megfelelő étrend. Kitti nagy segítség volt abban, hogy kialakítsam az ehhez szükséges napi rutinom. Herbalife termékek közül a Formula 1 shake a nagy kedvenc!

Benke Szilárd
Benke Szilárd, 24 éves Falco-Vulcano Energia KC Szombathely és magyar valogatott kosárlabdázó

Gyerekkorom óta küzdök komoly súlyproblémákkal. Többszöri sikertelen próbálkozás után februárban kezdtem el az életmódváltást Kittivel és a Herbalife-fal. Az elmúlt 3 hónapban 14 kilótól és számtalan rossz szokástól sikerült megszabadulni, jobb lett az emésztésem és több az energiám. Haladok tovább ezen az úton!

Argyelán Rita
Argyelán Rita, 31 éves főállású anya

Kittit ezelőtt 2 évvel kerestem meg azzal a céllal, hogy segítsen végre valahára megszabadulni a rám ragadt 3-4 kg feleslegtől. Sminkesként állandóan úton vagyok, egész nap rohanok, A-ból B-be, így nem igazán fért bele a mindennapjaimba a tudatos táplálkozás. Sokszor gyomorproblémáim is voltak a hirtelen bevitt nagy mennyiségű étel miatt, illetve előfordult, hogy napi egyszer, az esti órákban volt lehetőségem először ételhez jutni. Ennek eredménye az lett, hogy állandó jelleggel puffadtam, semmilyen étel sem esett már jól. Ekkor jött megoldásnak a Herbalife egészséges reggeli programja, ahol sikerült elsajátítani egy végtelenül egyszerű, a mindennapokba is könnyen beiktatható rendszert, melynek köszönhetően megszűntek a gyomorpanaszaim, jobb lett a közérzetem, felgyorsult az anyagcserém és a kilók is megindultak lefelé. Minden szinten hálás vagyok Kittinek és a termék kitalálójának is, mert mióta belevágtam, azóta sokkal boldogabban telnek a napjaim.

Almási Petra
Almási Petra, 30 éves make-up artist

Nekem a Herbalife segített kialakítani a pozitív szokásokat. Kitti nagyon készséges és bármikor tudok hozzá fordulni, ha kérdésem van. Szeretem a hasznos dolgokat, és a Herbalife shake is egy nagyon praktikus reggeli. Gyors, finom, változatosan lehet elkészíteni, feltölt és nem puffaszt. Szuper kezdet egy hosszú, egészséges úton.

Nacsa Peti
Nacsa Peti, 28 éves labdarúgó

Egy éve kezdtem el a Herbalife táplalkozást, ami szakmámat tekintve tökeletesen kiegésziti a táplálkozásomat. Sikerült a hasi úszógumit teljesen lefaragnom. Töléletes megoldást jelentett a reggeli és a vacsora kiváltására, tényleg nagyon finom és tápláló. Az ideális testsúly elérése és annak megtartása a rendszeres edzéssel kombinálva nálam és vendégeimnél is immár tökéletesen működik a Herbalife táplálkozási programmal!

Strobli Mariann
Strobli Mariann, 45 éves egészségügyi dolgozó, fitnessedző

Másfél éve kezdtem az életmódváltást a Herbalife programmal, addigi szokásaim teljesen újra cserélve és a megbeszéltek szerint haladtam kitartóan. 5 hónap múlva nekirugaszkodtam a futásnak, úgy, hogy korábban hallani sem akartam róla. Azóta félmaratonokat és emelkedő távokat futok rendszeresen, és kora reggeli kondiedzéseket is beiktattam már. Az eredmény magáért beszél: XXL-ből L-es méret és mínusz 28 kg!

Kiefer Gábor
Kiefer Gábor, 40 éves főépítész

Mit is adott a 21 napos kihívás nekem? A tudatos táplálkozás és rendszerese edzések ellenére sorozatos egészségügyi problémáim voltak. Több ételintolerancia, amik magukkal hozták az állandó haspuffadást, kiütéseket, fáradékonyságot, alkalmanként fejfájást. Majd egy komolyabb vékonybélgyulladás tette rá az i-re a pontot, és az állandó köhögés, megfázás jelenléte. Természetesen legalább 6 hónap egyéb mentes diétát tartottam, majd jött a kísérletezés, egyesével visszaterhelés, de nagy különbség nem volt. A mentes napok első pár hetében némileg szűntek a panaszok, de aztán kezdődött elölről minden! Ekkor hozott össze a sors Kittivel, aki egy egészséges reggeli csomag ajánlásával – hozzáteszem nem kicsit szkeptikusan ekkor már –, de elkezdtük a programot. Már az első hét után – összevetve a mentes diéta első hetét – sokkal energetikusabb voltam. Ez volt az első olyan jel, amikor azt éreztem ez az út most jó lesz! Egy hónap után az eredményeim olyan jók lettek, hogy a napközbeni "reggel lapos has", reggeli után mint egy kismama, megszűnt. Bármennyit sportolhatsz, vagy a világ összes edzése sem lehet elég a megfelelő fejlődéshez, ha a szervezeted nincs rendben, ha az étkezésed nem megfelelő! Köszönöm lányomnak Diusnak és Kittinek!

Endrédi Gitta
Endrédi Gitta, 46 éves fitnessoktató és személyi edző 20 éves tapasztalattal

Munkám során a testem napi szinten erőteljes mozgásnak volt kitéve, 3-4 fitness óra, 2 óra tánccal! Viszont ehhez az étkezés sosem volt tudatos, vagy nem reggeliztem vagy nutellás palacsintával indítottam a napom, úgy gondoltam elegendő kalóriát égetek el edzéssel. Az egészséges reggeli programmal sikerült a hasi zsírt leadnom, ami jó ideje már nem mozdult. A Herbalife egészséges reggeli fogyasztását követő 1-2 hétben már nem volt többé puffadásom, érezhetően felgyorsult az emésztésem, mindemellett olyan plusz energiát kaptam, hogy nem fáradtam el totálisan a nap végére. És a korábbi hatalmas szénhidrátéhségem is megszűnt. A kardinális 4 kg-tól végre sikerült megszabadulnom. Nagyon hálás vagyok, hogy megtaláltam a programot, imádom az új testem! A Herbalife program nemcsak eredményeket, de új szokásokat is adott az életembe, amiket azóta is könnyedén sikerül megtartanom minden nap!

Horváth Fanni
Horváth Fanni, 29 éves táncos és fitnessoktató

Közel 8 éve immár minden reggelem a Herbalife F1 shake-jével indítom, edzés előtt és közben pedig a CR7 Drive, ami teljesen bevált. Sokkal jobban érzem magam, mióta a reggelim beállítottam a Herbalife shake-kel, olyan energiát ad, mint előtte semmi más. Reggeli után 1,5-2 óra múlva mindig jön egy kétórás edzésem, amin nem vagyok éhes egyáltalán, hatalmas energiával bírom.

Elek Ákos
Elek Ákos, 31 éves magyar válogatott labdarúgó, MOL Fehérvár FC

5,5 éve kezdtem el a Herbalife táplálkozási programját, mert nem tudtam kilót felszedni és izmosodni. Az új reggelimmel és kiegészítőkkel végre nem voltam állandóan éhes, sokkal több lett az energiám, letisztult a korábban pattanásos arcbőröm. Folyamatos útmutatással új táplálkozási szokásokat is tanultam, és azóta elegendő folyadékot iszom. Rendbejött az emésztésem is, megszűnt a folyamatos csoki utáni vágyam, és sikerült 8 kg izmot építenem. Amit a legjobban szeretek benne, hogy egyszerű, gyors, finom, nagyon változatosan tudom variálni az ízeket, és nem egy diéta, aminél bármiről le kéne mondani. Emellett egy szuper támogató közösségbe kerültem, ami nagy segítség a mindennapokban!

Danicsek Dorottya
Danicsek Dorottya, 27 éves versenyíjász

A Herbalife táplálkozási program teljesen lerombolta az elképzeléseim arról, hogy fogyni csak diétával, éhezéssel lehet. Új utat mutatott abban, hogy hogyan legyek még tudatosabb, mely nem csak a táplálkozásomra van hatással, hanem a mindennapjaim felépítésére is. A program által részese lehetek egy olyan támogató közösségnek, melyre szerintem minden embernek szüksége lenne. Megváltoztatott azzal, hogy mutatott egy opciót arra, hogy így is lehet és nekem már így a jó.

Bábel Bella
Bábel Bella Bianka, 23 éves esetmenedzser