Gyakran ismételt kérdések

Ki kell próbálnom először a Herbalife termékeit?

Ideális esetben bónusz lenne, ha alapvető ismeretekkel rendelkeznél a Herbalife Nutrition táplálkozási programról és a termékekről. Ez azonban nem megvalósítható, ha csak korábban nem fogyasztottad már a termékeket. A termékek megismerése közben építheted üzleted és segíthetsz az embereknek is a tanulásban, továbbjutásban. A legsikeresebb Herbalife Független tagoknak mindig van egy különleges történetük és személyes “utazásuk” a termékekkel és a Herbalife-fal! Ez az úgynevezett „I. pillér”, mely a saját “termékeredményed”.

Értenem vagy tudom kellene pontosan, hogyan használjam a közösségi médiát?

Nem, egyáltalán nem! A Herbalife több mint 40 éve működik, és sok embernek sikerült az internet használata nélkül is. Mivel azonban a közösségi média nagyon népszerű és egyszerű módja minél több emberhez eljutni, érdemes befektetni az időd a tanulásra! Csak annyit kell tenned, hogy online dokumentálod a "Herbalife-utazásod”.

Kapok-e segítséget vagy képzést?

Igen! Heti online tanfolyamokat biztosítunk Neked, hogy élvezhesd és megtanulhasd mindazt amire az üzleted felépítéséhez és a kényelmed eléréséhez szükséged van. Rendszeres online táplálkozási tájékoztatókat is tartunk (Táplálkozási Info Percek), hogy minél egyszerűbben részt vehess, bárhol is vagy. Valamint éves találkozókat, egész napos képzéseket is szervezünk, hogy találkozhass a csapattal.

Hogyan lehet pénzt keresni?

Tehát, amikor Herbalife Taggá válsz, termékeket értékesítesz, és automatikusan kedvezménnyel indulsz: a termék beszerzési ára 25%-kal csökkentett az alapárhoz képest – Te ezen az áron vásárolsz. A termékeket teljes kiskereskedelmi áron adod el ügyfeleidnek.

A „kiskereskedelemnek” hívott metódus annak a 4 módszernek az egyike, amellyel pénzt kereshetsz az üzlettel. A termékek után járó pontok – volumenpontok – összegyűjtésével 50%-ra növelheted kiskereskedelmi profitod, melyet megmutatok, hogyan lehet a lehető leggyorsabban elérni.

A jövedelem növelésének második módja a „nagykereskedelem”: leendő csapatod tagjait toborzod, hogy csatlakozzanak hozzád, miután hiteles, felmutatható eredményed van a programmal. A Herbalife jutalékot fizet minden csapat által történő eladás után. Ez ennyire egyszerű!

A különböző példákon megjelenített jövedelmek az adott személyre vonatkoznak és nem átlagosak. Az átlagos pénzügyi teljesítményről lásd a Herbalife Nutrition által fizetett átlagos bruttó kimutatást a herbalife.hu és a MyHerbalife.hu weboldalakon.

Amennyiben részletesebb információkra vagy kíváncsi, esetleg csatlakozni szeretnél a csapatomhoz, kérlek töltsd ki a rövid jelentkezési űrlapot, és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.